top of page

Welkom bij KLUSKLAAR.BE 

KLUSKLAAR.BE is een jong en gedreven bedrijf opgericht door Hans Lens.

Wij plaatsen ramen en duren van topkwaliteit, tripel of vierdubbel glas in aluminium, hout of pvc, ik  help u  graag voort met renovaties, grotere klussen en karweien,  opkuis van werven en panden,  onderhoud... in de regio Antwerpen.

 

Aanvankelijk lag de focus op louter kluswerken, maar meer en meer verschuift dit naar totale renovaties van woningen Zowel appartementen als huizen worden door ons aangepakt van A tot Z.

We richten ons in eerste instantie naar renovaties die zonder architect kunnen worden uitgevoerd (dit om de grootte van de werkzaamheden aan te geven). KLUSKLAAR.BE  is  een Commandataire Vennootschap met een ruime entourage. Dit houdt in dat we zo goed als alles kunnen uitvoeren: Plaatsen van ramen en deuren, elektriciteitswerken, plaatsen van keukens, badkamers en ander sanitair, centrale verwarming,  gipsplaat- en bezettingswerken, tegels zetten, schilderwerken en kleinere structurele aanpassingen. Ook voor het maken van  kasten op maat ben je op het juiste adres. 
Je hebt bij KLUSKLAAR.BE  één duidelijke contactpersoon en de eindverantwoordelijkheid blijft ook op één plek.

Vakmanschap, een vlotte service, In contact met de klant, aan een redelijke prijs zijn de uitgangspunten.

 

Bent u uw huis zelf aan het renoveren en heeft u een duwtje in de rug nodig? Aarzel dan ook zeker niet om me te contacteren. 

Voor grotere opdrachten werk ik samen met betrouwbare partners die thuis zijn in de bouw en reeds jarenlange ervaring kunnen voorleggen.

 

Ik neem met véél plezier de tijd om uw project de nodige aandacht te geven en ik sta open voor al uw vragen.

Bij het aangaan van  grotere renovaties (lees: meer dan een week werk) werken we ook per uur of maak ik graag  een vaste prijs op offerte. 

Voor meer info stuurt u een mail naar: info@klusklaar.be of bel me even buiten de piekmomenten tot 21u 's avonds

   


Bel of mail  voor meer info
 
in Regio Antwerpen

0489 49 68 29

INFO@KLUSKLAAR.BE

bottom of page